Субота, 14 вересня. Дощ за вікном. Але не сплять студенти школи «Новий журналіст» і з різних куточків міста поспішають на перше заняття . А деякі навіть з Вінниці та Бердичева приїжджають. Серед учнів – студенти журналістських факультетів , майбутні філологи і спеціалісти з PR, а також бажаючі з нуля осягнути ази професії.

Почали зі знайомства. Зоя Нікітюк, координатор програми, представила правила Школи та ознайомила з розкладом і спікерами курсу. Протягом двох місяців 18 студентів Школи зможуть познайомитися з 15-ма викладачами курсу. Серед них – представники видань «Кореспондент» і «Комерсант Україна» , телеканалу «1+1». А також головні редактори, медіа-менеджери, фахівці з корпоративної та спеціалізованії преси, профільні юристи та керівники піар-департаментів.

IMG_3267

«Кожного разу спікери з особливим настроєм чекають нової Школи. Студенти, самі того не усвідомлюючи, заряджають нас своєю енергією. Адже розуміння того, що ти колись вчився цьому сам, а тепер передаєш знання іншим – надихає», – зауважила Зоя Нікітюк.

IMG_3273

Завдяки лекціям президента «Новомедіа » Руслана Кухарчука, учні дізналися, як зароджувалася журналістика, а також ознайомилися із жанрами журналістики. Зоя Нікітюк відкрила секрети написання хороших текстів. А Любов Гасанова поділилася практичними порадами з особистого медійного досвіду про те, як писати просто про складне і цікаво про нецікаве.

Фото0435

 «Школа проходить двічі на рік. Щоразу концепція і методика, безумовно, вдосконалюються. У школі «Новий журналіст» ми робимо акцент на практичні завдання. Показником якості для себе вважаємо майбутнє ефективне використання набутих навичок учасниками», – зазначив Руслан Кухарчук, спікер, президент «Новомедіа».

IMG_3276

IMG_3272

IMG_3271

IMG_3280

Прес-служба Асоціації “Новомедіа”