Для Асоціації «Новомедіа» новий рік визначений роком вкорінення і затвердження у Христі. Цей ключовий аспект озвучив на зустрічі новомедійників 13 січня глава Асоціації Руслан Кухарчук.

«2014 – час вкорінення. Ми робимо твердим свою основу, завдяки нашим відносинам з Богом і один з одним», – відзначив голова «Новомедіа».

Руслан закликав усіх також вкорінюватися на «своїй землі» і розвивати власну інфраструктуру (діяльність, сім’ю). Що стосується роботи Асоціації «Новомедіа», глава акцентував, що необхідно придбання власного майна: приміщення, техніки, обладнання  тощо. 

Разом з тим, кожен учасник зустрічі висловився щодо минулоріччя і ключових, на їхню думку, подій. Говорили про плюси та мінуси проведених заходів, що зроблено, а що можна було зробити краще. На думку присутніх, основними подіями стали осінній Форум, весняний Вікенд християн- медійників, а також школа «Новий журналіст». Ключовим у 2013 році також стала робота у сфері дитячого медіаконтенту. Для когось же регіональні заходи, що проводились протягом 2013 року, стали особливо важливими через необхідність комунікацій між церквою та ЗМІ.

Учасники зустрічі зійшлися в думках про подальший розвиток «Нового журналіста», як майданчика, де об’єднуються світські і віруючі люди. Також запропонували ввести у формат Міжнародного Форуму «Новомедіа» окрему зустріч з учасниками заходу для більш тісного знайомства і збору ідей. Крім цього, важливим є залучення людей з регіонів на весняний зліт віруючих медійників.  Крім того, важливими напрямками назвали роботу з університетами та проведення семінарів для церков. Одним із завдань на поточний рік – входження до Комітету з питань свободи слова та інформації і Нацради з телебачення і радіомовлення. І насамкінець зустрічі учасники ознайомилися з фінансовим звітом «Новомедіа» за минулий рік.

Нагадаємо, на початку кожного нового року Асоціація «Новомедіа» проводить спеціальну зустріч для підведення підсумків минулого року, а також для озвучування бачення на наступний.

2

Прес- центр «Новомедіа»