Роль ЗМІ у проголошенні найважливіших цінностей суспільства – саме такою була тема першого Дня духовного зосередження для працівників сфери ЗМІ, який відбувся 3 вересня нинішнього року в Києві, в приміщенні Каплиці для працівників ЗМІ. Організатором Дня духовного зосередження виступив Католицький Медіа-Центр в Україні.

Учасниками заходу були журналісти-християни різних віросповідань, які працюють в релігійних та світських засобах масової інформації.

Журналісти взяли участь у спільному святкуванні Служби Божої, яку очолив голова Комісії у справах Засобів Масової Інформації при Конференції Єпископів України єпископ Віталій Скомаровський.

Після Служби Божої і спільної молитви учасники прослухали конференцію о. Поля Вікера, президента і засновника CONU (Католицька допомога для Північної України), США.

Після конференції журналісти мали час запитань та відповідей, а також дискусію на тему розвитку християнських ЗМІ та ролі світських і релігійних ЗМІ у проголошенні сучасному суспільству найважливіших життєвих цінностей. www.catholicmedia.org.ua