Дорогі друзі і колеги!

Напередодні Нового року багато хто береться розмірковувати, як він мине. Економісти пророкують інфляцію, політологи сперечаються про майбутнє уряду, державні чиновники радять затягнути паски і не чекати пільг, бізнесмени передбачають падіння виробництва і продажів… За всіма цими прогнозами і дослідженнями ретельно стежать журналісти та інформують громаду. Такі невтішні анонси і новини часом провокують панічні настрої і відчай.

З іншого боку священнослужителі, особливо ті, хто працює в зоні АТО, підтверджують ріст духовного пошуку серед українців. Навіть прихожан у церквах значно побільшало. Це свідчить про бажання людей боротися, не здаватися і знаходити виходи зі складних ситуацій.

Нині наші співгромадяни особливо потребують підтримки, підбадьорення, доброго слова. Як медійники не забуваймо про це! Поряд з сумними новинами будемо знаходити місце в ефірі і на шпальтах для того, що збудовує. Одна з таких прекрасних звісток – Христос народився! Його ім’я – Еммануїл, означає, «З нами Бог». Отже, надія є! Нехай віра в це допоможе нам прожити щасливо і мирно новий 2015-ий!

Бажаю всім натхнення, спокою і Божого благословіння!

З Новим роком і Різдвом Христовим!